Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Tulen aika" by Christian Rönnbacka * eBook PDF Kindle ePub Free

Tulen aika

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Tulen aika
  • Author : Christian Rönnbacka
  • Release Date : January 07, 2021
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3067 KB

Description

Tulen ja levottomuuden aika

Christian Rönnbackan yhdeksÀnnessÀ Antti Hautalehto -dekkarissa roihahtavat pelon, vihan ja koston liekit, jotka korventavat ihmismielen hiilenmustaksi.

PÀÀkaupunkiseudun yli on pyyhkÀissyt ennennÀkemÀtön vÀkivallan aalto. Nuoria maahanmuuttajamiehiÀ on surmattu ampumalla, ja tilanne alkaa muistuttaa suurkaupunkien jengisotaa. Keskusrikospoliisi kÀynnistÀÀ tilanteen pahenemisen estÀmiseksi LÀhiörauha-työryhmÀn, ja sille tarvitaan sopiva vetÀjÀ.

Antti Hautalehto pÀÀttÀÀ tarttua tilaisuuteen, sillÀ rankan ruskareissun jÀlkeen hÀn on irtisanoutunut virastaan ja hakee uutta suuntaa. TyöryhmÀn asiantuntijaksi saapuu Göteborgin keskusrikospoliisista 27-vuotias suomalais-irakilainen Henna Björk. HÀn on perehtynyt jengivÀkivaltaan ja tottunut koviin otteisiin. Björk on pÀtevÀ, mutta myös ÀÀrimmÀisen motivoitunut tulemaan Suomeen syistÀ, joista Hautalehdolla ei ole aavistustakaan.

Sarjan aiemmin ilmestyneet osat ovat Operaatio Troijalainen (2012), Julma (2013), Rakennus 31 (2014), KylmÀ syli (2015), Kaikki mikÀ kiiltÀÀ (2016), Tuonen korppi (2017), Majakka (2019) ja Ruska (2020).


Free PDF Books "Tulen aika" Online ePub Kindle